Белисимо

Начало Нагоре

 

 

  
В столицата през 2005г. ще отвори  врати просторен бизнес център Белисимо.

Футуристичният дворец с височина 46м  ще се простира на 16000 кв.м. по бул. България на разстояние – седем минути от столичния център.

Комплексът архитектурно е решен  в две тела с различна височина  - от 6 и 12 етажа, свързани помежду си.Три от 12-те етажа са предназначени за резиденциални бизнес апартаменти , хотелски тип. Апартаментите  и офисите  на последните 5 етажа ще са с тераси  от по 200 кв.м. с изглед към Витоша. За обществено  обслужване са предвидени кафе , ресторант  и търговски площи за магазини на партера и впечатляващ ресторант  на панорамния 7 ми етаж. Просторно фоайе , осигуряващо достъп до двете тела с богато остъклен атриум позволява максимална естествена осветеност на използваемите площи. Подземният гараж със застроена площ – 2509 кв.м. е с капацитет  96 автомобила. Площите в  модерния многофункционален бизнес център са предназначени за отдаване под наем и продажба.

Сградата предлага висока степен на многовариантност и гъвкавост при използване на индивидуалното пространство за офиси. Офисите могат да бъдат обединени , а вътрешните преградни стени разнообразно ситуирани в съответствие с конкретните нужди  на отделните потребители.


 

Ключови предимства

Шест броя бързи и луксозни асансьори
Противопожарна и алармена системи
Автоматизирана система за управление на сградата
Видеонаблюдение и контрол на достъпа
Съвременна вентилационна и климатична система
Компютърна и телекомуникационна структура
Инсталирани са оптични кабели
Максимална естествена осветеност на всички помещения
Индивидуални паркинг пространства за наемателите
 

Начало ] Нагоре ]

Send mail to andromeda_real@mail.bg with questions or comments about this web site.
Last modified: 03/09/04